Jocuri de masă live

Mutarea mesei crupierului din cazinoul fizic în cazinoul virtual a fost catalizatorul pentru intrarea unui grup complet nou de oameni în domeniul jocurilor de noroc de cazino. La ce ne putem aștepta să aibă loc în anii următori? Sam Brown, șeful Live Casino pentru NetEnt, se uită la globul său de cristal și prezice un viitor în care dispozitivele mobile vor fi principalul mijloc de comunicare și divertisment.

Ușile cazinoului pe internet au fost deschise pentru afaceri.

De când primul cazinou online și-a deschis porțile virtuale, ultimele două decenii au trecut. Când și-au început prima dată cucerirea lumii, erau chiar în pragul erei digitale și nu le-a luat foarte mult timp pentru a-și îndeplini scopul. Cazinourile online au atras rapid milioane de consumatori din întreaga lume, ruleta, pokerul și blackjackul fiind jocurile care sunt jucate cel mai frecvent. Pe măsură ce a trecut mai mult timp, evoluțiile tehnice au făcut posibilă oferirea de jocuri suplimentare, gameplay îmbunătățit și, cel mai recent, capabilități mobile.

Fiorul de a juca la cazinourile din viața reală

Cu toate acestea, în ciuda afluxului de noi tehnologii care s-a revărsat în industria pariurilor și a jocurilor de noroc, cazinourile live au fost cele care au adus cu adevărat experiența cazinoului la viață pentru jucătorii care au pariat online. Acesta a fost cazul, chiar dacă a existat un potop de noi tehnologii care s-au revărsat în sectorul pariurilor și al jocurilor de noroc. Clienții care au în mod tradițional mai puțină experiență în jocurile bazate pe generarea de numere aleatoare și dorința de a interacționa într-un cadru live s-au dovedit a fi atrași în mod deosebit de cazinourile live, care ocupă o poziție de mijloc între cazinourile online și cele de retail și prezintă oameni reali care împart cărțile la mese reale. Clienții care au în mod tradițional mai puțină experiență în jocurile bazate pe generarea de numere aleatoare și dorința de a interacționa într-un cadru live s-au dovedit a fi atrași în mod deosebit de cazinoul live. Cazinourile live s-au dovedit în mod constant a fi deosebit de apreciate de jucătorii cu astfel de preferințe. Este o strategie încercată și adevărată, care a adus în mod constant câștiguri pentru firmele care lucrează în sfera digitală.

Potrivit munților de cercetări, timpul pe care oamenii îl petrec online este la cel mai mare nivel istoric, iar cea mai mare parte a acestui timp este petrecut pe dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-urile. Este de așteptat ca această tendință să continue în viitorul apropiat. Este imperativ ca dezvoltatorii de jocuri video să garanteze că produsele lor sunt optimizate pentru a fi utilizate pe dispozitive mobile, având în vedere faptul că accesul la internet mobil a depășit-o pe cea a computerelor desktop, fiind cel mai comun mijloc de conectare la internet. Cazinourile live nu fac excepție de la această regulă generală.

NetEnt Live

Este esențial pentru NetEnt să se asigure că NetEnt Live, oferta de brand de cazinouri live care s-a dovedit a fi atât de populară, continuă să se adapteze circumstanțelor în schimbare și să profite la maximum de modurile în care jucătorii pariază. Aceasta este una dintre cele mai importante responsabilități pe care le are NetEnt. Suntem de părere că pentru dezvoltatori, proiectarea pentru mobil nu mai este o opțiune, ci mai degrabă o nevoie care trebuie satisfăcută. Acest lucru se datorează faptului că designul mobil devine din ce în ce mai important. Prin urmare, cum este posibil să se adapteze corect un produs, cum ar fi cazinoul live, care se bucură adesea pe un ecran mai mare și are un grad inerent mai mare de sofisticare tehnologică decât un joc care folosește un generator de numere aleatorii, pentru utilizarea pe dispozitive mobile?

Preocuparea cheie ar trebui să fie depunerea cât mai mult efort posibil pentru a păstra acele aspecte ale experienței de cazinou live care contribuie la atractivitatea pe scară largă a experienței. Este necesar ca aceste capacități sociale să fie menținute deoarece capacitatea de a comunica cu alți jucători, precum și cu dealerul este o componentă fundamentală a produsului. Prin urmare, este esențial ca aceste capacități sociale să fie păstrate. Când realitățile virtuale și augmentate, care acum fac valuri în industria jocurilor de noroc ca o furtună, își vor face în sfârșit drum în jocurile video, ele vor introduce un nivel complet nou de interactivitate și realism. Acest obiectiv va fi atins cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră care domină în prezent afacerile de jocuri.

Pentru ca orice joc live să fie eficient, există un aspect suplimentar care trebuie luat în considerare și acel factor este încrederea. Este absolut esențial ca interfața cu utilizatorul, componentele audio și vizuale ale jocului să rămână perfect sincronizate între ele în orice moment. Este absolut necesar să mențineți toate componentele jocului sincronizate pe o gamă largă de platforme hardware, sisteme de operare software, browsere web și viteze de conectare la internet.

După aceea, trebuie să ne gândim puțin la design, asigurându-ne că există coerență între dispozitive, ocupându-ne de spații mai mici și realizând că diferențele. utilizatorii de închiriere au cerințe variate și interacționează diferit cu diferitele lor dispozitive într-o varietate de moduri. Producătorii unei aplicații mobile se pregătesc pentru eșec dacă doar copiază și lipește în aplicație un produs care a fost destinat computerelor desktop. Pentru ca designul dvs. să aibă succes în domeniul mobilului, acesta trebuie să fie subestimat, dedicat și educat.

Gândiți-vă la modul în care oamenii își folosesc telefoanele mobile ca exemplu; au tendința de a face acest lucru în ritmuri mai scurte și mai frecvente decât o fac atunci când folosesc un computer desktop și nu le folosesc foarte des într-un anumit scop. Acest lucru contrastează cu modul în care oamenii folosesc computerele desktop, pe care tind să le folosească pentru perioade lungi de timp pentru o singură sarcină. Aceasta este doar o ilustrație dintre multe. În ce moduri pot profita la maximum de această oportunitate de a-l îmbunătăți designul produsului și experiențele pe care le oferă utilizatorilor săi? Cum putem crea un mediu pentru clienții noștri care să le permită să facă mai multe sarcini într-un mod eficient?

Nu există o soluție rapidă pentru această problemă; mai degrabă, va trebui să stabilim o relație continuă cu jucătorii noștri, oferindu-le un forum în care să răspundă cerințelor pe care le au. Acest lucru va fi necesar pentru a rezolva problema. Trebuie să adoptăm un ciclu iterativ de îmbunătățire care se bazează pe feedback-ul clienților noștri și, de asemenea, trebuie să proiectăm produse care să fie sensibile la nevoile clienților noștri, deoarece interfețele de utilizator și tehnologiile dispozitivelor mobile evoluează mult mai rapid. rata decât au avut vreodată pe computerele desktop.

Viitorul pare să fie luminos pentru jocurile de cazino live, iar îmbunătățirile tehnologice asociate jocurilor mobile vor contribui cu siguranță la răspândirea continuă a mediului live în anii următori. Acum este momentul ca furnizorii să se supună revoluției mobile și să întărească rezistența companiilor lor la problemele pe care le va aduce viitorul.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on vk
Share on reddit
Share on tumblr
Share on whatsapp